Ålesund

Påmelding

Det regionale mesterskapet i Ålesund går av stabelen lørdag 9. november!

 

I 2019-2020 er mesterskapet åpent for følgende disipliner for deltakere under 19 år: piano, messingblås, treblås, slagverk, åpen klasse (akkordeon, kirkeorgel, harpe) og kammermusikk. Her er lenker til aktuelle påmeldingsskjema for det regionale mesterskapet i Ålesund:

 

Vil du delta i eldste klasse (19-25 år), er det følgende påmeldingslenker som gjelder i år: Solo / Kammermusikk 

 

Når du melder deg på forutsetter vi at du har satt deg inn i reglementet for UMM. Reglement finner du her.

Alle som melder seg på får tilsendt lenke til sin påmelding både på e-post og sms.

Innen påmeldingsfristen går ut 1. oktober, kan du når som helst gå inn og redigere din påmeldingsinformasjon.

Årets musiker 2018-19!

Florian Racemacher Krogsæter fra Vestnes har vært med i UMM regionalt her i Ålesund flere år, og i 2019 nådde han helt til topps i det nasjonale mesterskapet! Gratulerer!

http://umm.no/arkiv/aretsmusiker20182019/

Resultater fra regionalt UMM i Ålesund 17.11.18

Det regionale mesterskapet i Møre og Romsdal fant sted på Ålesund kulturskole lørdag 17. november. 26 deltakere var med i klassene for solo og kammermusikk, og det var mange flotte og fine framføringer på scenen i Storsalen. Gratulerer til alle for flott innsats!

 

Fire deltakere ble direkte kvalifiserte til den nasjonale mesterskapet i Oslo i januar: Florian Rademacher Krogsæter (klasse 1, althorn), Amanda Noor Lervik Vatn (klasse 1, fiolin), Emil Rademacher Krogsæter (klasse 2, tuba) og Louise Engeseth (klasse 3, sang).

 

Bilde: den lille messingfabrikken, med (fra venstre) Roman Mohylevyts, Oline Seime Legernes, Florian Rademacher Krogsæter, Magnus Seime Legernes og Emil Rademacher Krogsæter.

 Den lille messingfabrikken

UMM i Ålesund 17. november 2018

Lørdag 17. november arrangeres det regionale mesterskapet for deltakere fra Møre og Romsdal og Sogn og Fjordane i Storsalen på Ålesund kulturskole. Mesterskapet starter kl. 12.00. Se programmet for tidsplan og deltakerliste.

 

Disipliner dette skoleåret er sang, gitar, strykeinstrument, treblås, messingblås og kammermusikk. 

 

UMM i Ålesund arrangeres i samarbeid med NMF og Norsk kulturskoleråd Møre og Romsdal.

Resultat fra regionmesterskapet i Ålesund 18. november 2017

Resultater 2016/17

Det regionale mesterskapet for Sogn og Fjordane og Møre og Romsdal gikk av stabelen på Ålesund kulturskole lørdag 19. november. 24 deltakere var med i klassene både for solo og kammermusikk, og det var mange flotte og fine framføringer på scenen i Storsalen. Gratulerer til alle for flott innsats!


Disse deltakerne kvalifiserte seg til det nasjonale mesterskapet: Louise Engeseth (klasse 3, sang), Mathea Strømmegjerde (klasse 3, trompet) og Gloppen kulturskule slagverkensemble med Arild Bjørkelo, Edvard Røgeberg, Elias Voll og Espen Reed Lote (klasse 3, kammermusikk).

Resultater 2015/16

Det regionale mesterskapet for Sogn og Fjordane og Møre og Romsdal gikk av stabelen på Ålesund kulturskole lørdag 21. november. 31 deltakere var med i klassene både for solo og kammermusikk, og det var mange flotte og fine framføringer på scenen i Storsalen. Gratulerer til alle for flott innsats!

 

Tre deltakere kvalifiserte seg direkte til det nasjonale mesterskapet: Eirik Stave (piano, klasse 1) fra Ørsta, Kristina Aase Fransson (trompet/kornett, klasse 3) fra Førde og Gloppen kulturskule slagverkensemble med Arild Bjørkelo, Edvard Røgeberg, Elias Voll og Espen Reed Lote (klasse 3, kammermusikk).

 

Noen var fremdeles spent på om de ville komme til Oslo og det nasjonale mesterskapet (det ville bli avgjort av en nasjonal jury etter at alle de regionale mesterskapene er avholdt). Dette gjelder Ingrid Anna Slettebakk, Alex Makassiouk, Vestnes messingkvartett, Gitarkvintett og Bendik Kvalsvik Stenberg.

Senere ble det klart at det var ensemblene Vestnes messingkvartett og Gitarkvintett (fra Kristiansund), samt Bendik K. Stenberg (eufonium) som fikk delta under det nasjonale mesterskapet.