Ålesund

Resultat fra regionmesterskapet i Ålesund 18. november 2017

Program

Det regionale mesterskapet for Sogn og Fjordane og Møre og Romsdal arrangeres i Ålesund lørdag 18. november kl. 12.00. I år er det 19 påmeldte deltakere, 13 solister og tre ensembler.

 

Tidsplan for arrangementet går fram av programmet.

Øvingsplan 18.11.17

Her er tidsplan for de deltakerne som har reservert øving/opprigging i Storsalen.

(Alle deltakerne får i tillegg tilgang til "egne" rom for forberedelser og øving.)

 

Resultater 2016/17

Det regionale mesterskapet for Sogn og Fjordane og Møre og Romsdal gikk av stabelen på Ålesund kulturskole lørdag 19. november. 24 deltakere var med i klassene både for solo og kammermusikk, og det var mange flotte og fine framføringer på scenen i Storsalen. Gratulerer til alle for flott innsats!


Disse deltakerne kvalifiserte seg til det nasjonale mesterskapet: Louise Engeseth (klasse 3, sang), Mathea Strømmegjerde (klasse 3, trompet) og Gloppen kulturskule slagverkensemble med Arild Bjørkelo, Edvard Røgeberg, Elias Voll og Espen Reed Lote (klasse 3, kammermusikk).

Resultater 2015/16

Det regionale mesterskapet for Sogn og Fjordane og Møre og Romsdal gikk av stabelen på Ålesund kulturskole lørdag 21. november. 31 deltakere var med i klassene både for solo og kammermusikk, og det var mange flotte og fine framføringer på scenen i Storsalen. Gratulerer til alle for flott innsats!

 

Tre deltakere kvalifiserte seg direkte til det nasjonale mesterskapet: Eirik Stave (piano, klasse 1) fra Ørsta, Kristina Aase Fransson (trompet/kornett, klasse 3) fra Førde og Gloppen kulturskule slagverkensemble med Arild Bjørkelo, Edvard Røgeberg, Elias Voll og Espen Reed Lote (klasse 3, kammermusikk).

 

Noen var fremdeles spent på om de ville komme til Oslo og det nasjonale mesterskapet (det ville bli avgjort av en nasjonal jury etter at alle de regionale mesterskapene er avholdt). Dette gjelder Ingrid Anna Slettebakk, Alex Makassiouk, Vestnes messingkvartett, Gitarkvintett og Bendik Kvalsvik Stenberg.

Senere ble det klart at det var ensemblene Vestnes messingkvartett og Gitarkvintett (fra Kristiansund), samt Bendik K. Stenberg (eufonium) som fikk delta under det nasjonale mesterskapet.