Kristiansand

Ungdommens Musikkmesterskap 2017, Kristiansand

Merk: Det arrangeres ikke regionmesterskap i Kristiansand høsten 2017.

 

- - -

 

 

Ungdommens musikkmesterskap er et mesterskap i fremførelse av klassisk musikk for alle under 23 år. Det regionale mesterskapet for Agder avholdes i Musikkens hus i Kristiansand, lørdag 18. november 2017. 

 

I 2017-18 er Ungdommens musikkmesterskap for deltakere i kategoriene:  piano, treblås, messingblås, slagverk og kammermusikkgruppe. En kammermusikkgruppe kan bestå av fra to til ti utøvere.

 

I det regionale mesterskapet i Kristiansand spiller deltagerne for en jury, med publikum til stede i salen. Alle deltakerne vil få en skriftlig tilbakemelding på prestasjonen sin fra juryen. Det vil også bli anledning til å få en muntlig tilbakemelding fra juryen like etter konserten. Foresatte er velkomne til å delta på denne. Det å konkurrere i musikk er en sammensatt prestasjon, og juryen vil blant annet vurdere tekniske ferdigheter, musikalsk uttrykk og stilforståelse.

 

De som kvalifiserer seg, kommer videre til det nasjonale mesterskapet. Dette avholdes på Norges musikkhøgskole i Oslo, 20. og 21. januar 2018. Du kan lese mer om nasjonalt mesterskap her: Nasjonalt mesterskap

 

  • Du finner påmeldingsskjema her: Påmelding (åpnes i nytt vindu)
  • Påmeldingsfrist: 1. oktober
  • Du finner reglement her: Reglement

 

UMM arrangeres av Norsk kulturskoleråd, Musikkpedagogene Norge og Norges Musikkorps Forbund. Som arrangører ønsker vi at ditt arbeid fram mot det regionale mesterskapet skal være bidra til en positiv utvikling for deg. Husk: veien er like viktig som målet.