Sandefjord

UMM BTV lørdag 18. november i Sandefjord

Ungdommens musikkmesterskap er et mesterskap i fremførelse av klassisk musikk for alle under 23 år. Det regionale mesterskapet for Buskerud, Telemark og Vestfold avholdes på Sandefjord videregående skole lørdag 18. november 2017. 

 

I 2017-18 er Ungdommens musikkmesterskap for deltakere i kategoriene:  piano, treblås, messingblås, slagverk og kammermusikkgruppe. En kammermusikkgruppe kan bestå av fra to til ti utøvere.

 

I det regionale mesterskapet spiller deltagerne for en jury, med publikum til stede i salen. Alle deltakerne vil få en skriftlig tilbakemelding på prestasjonen sin fra juryen.  Det å konkurrere i musikk er en sammensatt prestasjon, og juryen vil blant annet vurdere tekniske ferdigheter, musikalsk uttrykk og stilforståelse. Konkurransen er åpen for publikum.

 

De som kvalifiserer seg, kommer videre til det nasjonale mesterskapet. Dette avholdes på Norges musikkhøgskole i Oslo, 20. og 21. januar 2018. Du kan lese mer om nasjonalt mesterskap her: Nasjonalt mesterskap

 

  • Du finner påmeldingsskjema her: Påmelding (åpnes i nytt vindu)
  • Påmeldingsfrist: 1. oktober
  • Du finner reglement her: Reglement

UMM arrangeres av Norsk kulturskoleråd, Musikkpedagogene Norge og Norges Musikkorps Forbund. Som arrangører ønsker vi at ditt arbeid fram mot det regionale mesterskapet skal bidra til en positiv utvikling for deg. Husk: veien er like viktig som målet.

 

 

 

Spilleliste og program Sandefjord 18. november 2017

Her finner dere program og spilletider for regionalt mesterskap i Sandefjord. 

Resultatliste Sandefjord

Her kan dere se resultatene fra mesterskapet i Sandefjord lørdag 18. november.