Emilie fikk dobbelt opp med solistoppdrag

STØREN: Som belønning for flott innsats i Ungdommens musikkmesterskap fikk Emilie Ravn Jensen et solistoppdrag i forbindelse med Gauldalens nyttårskonsert på Støren. Luftforsvarets musikkorps – som ble Emilies «korpspartner» på Støren – ble så imponert over larvikjentas kvaliteter, at korpset ga henne samme oppdrag på sin egen nyttårskonsert.

 

Bildet er fra Gauldalens nyttårskonsert 11. januar.

Hornsolist er Emilie Ravn Jensen.

 

Dermed ble det to solistoppgaver på trøndersk jord for den 19-årige hornisten fra Larvik, henholdsvis i Trondheim og på Støren i Midtre Gauldal.

 

Emilie Ravn Jenssen var selv storfornøyd med både oppdrag og opphold i Trøndelag, og synes det var stor stas å spille med et så dyktig korps. – Det er veldig fint å få et slikt solistoppdrag gjennom UMM, og ekstras stas at jeg fikk et solistoppdrag til som "bonus", og det sammen med Luftforsvarets musikkorps, sier Emilie.

 

Hun følte seg svært godt ivaretatt av både Støren kulturhus og Luftforsvarets musikkorps. Glad var hun også over at foreldrene hennes tok seg fri fra jobb og tok turen fra Larvik for å være til stede da Emilie og Luftforsvarets musikkorps framførte Reinhold M. Gliéres «Concerto for horn, andre og tredje sats».

 

Kommende helg arrangeres det nasjonale mesterskapet i Ungdommens musikkmesterskap 2018–2019.

 

Tekst: Egil Hofsli   Foto: Ingrid Almås  (Utlagt: 13. januar 2019)